Vind de opleiding die bij jou past

Bekijk opleidingen per interessegebied

Alle opleidingen

Voltijdopleidingen

Zoek jij een groene of educatieve hbo-opleiding? Dan is een voltijdstudie bij Aeres Hogeschool iets voor jou. Wij bieden Associate degree-, bachelor- en masteropleidingen op de locaties Almere, Dronten en Wageningen.

Deeltijd en cursussen

Haal meer uit je carrière en kies voor een deeltijdopleiding of cursus binnen de domeinen agrarisch, educatief en consumptief in Dronten of Wageningen.

Onderzoek

Onze lectoren, docent-onderzoekers en studenten voeren samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheden praktijkgericht onderzoek uit. Daarmee versterken we de praktijk van ons onderwijs én het werkveld.

Onze locaties

Aeres Hogeschool locaties

Onze hogeschool heeft drie faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen. Elke faculteit heeft zijn eigen identiteit en focus en daar zijn we trots op!

Talent voor groei

Studenten zittend in klaslokaal

Wij leiden toekomstgerichte en innovatieve natuurtalenten op, die in staat zijn verantwoorde beslissingen te nemen en een oog voor duurzame ontwikkeling hebben.

Mét bedrijven en instellingen

Grassprieten en avondzon

Bij Aeres Hogeschool vinden we een goede binding met het werkveld essentieel. Daarom werken we graag op alle niveaus intensief samen met bedrijven en instellingen.